VOORTGANG

Vanaf vandaag wil ik de vorderingen van het boek aan u doorgeven.

DE PLANNING

Half oktober 2018 een aanvang gemaakt met het verzamelen van alle teksten en foto’s voor het boek. Daarna gemiddeld 6 dagen per week 6 uur per dag gewerkt aan het manuscript. Veel werk, maar leuk om te mogen doen. Nu is de eindstreep in zicht en wordt op 31 augustus 2019 de deur gesloten voor inbreng van kopij. De layout is op een haar na klaar. De belangstelling is groot. De voorbestellingen komen binnen. Zodra de eerste 100 boeken zijn besteld klinkt er een gepast gejuich in ons hutje in het bos. Met dank voor uw voorbestellingen tot vandaag. Ik hou u op de hoogte.

   

 DE EERSTE 100 BESTELLINGEN ZIJN GEDAAN

OP NAAR DE 200!

Maandag 26-08-2019

Aanpassingen Cover, Voorwoord en Inleiding schrijven. Contact met de scholen in de wijk over het deel ‘De jeugd van de Paasberg nu’.
Archieffoto’s bewerken en plaatsen. Tekst schrijven verhaal TvHK en foto’s bewerken en invoegen.

Check
Dinsdag 27-08-2019 Flyers ophalen. Proef upload cover en manuscript. Pagina nummering. Tekst laatste verhaal corrigeren. Check
Woensdag 28-08-2019 Flyers bezorgen in de wijk. Bezoek aan buurtgenoot voor verhaal.
‘s Avonds vergadering in de wijk over 75 jaar na Slag om Arnhem.
Heel bijzonder: In de Kloosterstraat vandaag. Melle ziet dat ik loop te flyeren. “Kan ik helpen?” Nou dat was aardig: hulp bij het flyeren. Ik was al aardig moe en had gelopen vanaf 10:00h. Het was inmiddels 16:00h en bloedheet, 33 graden. Melle, ik maakte een foto van jou, maar mag die niet zonder toestemming van je ouders op de website plaatsen. Heel veel dank voor je spontane aanbod! Leo Feijten.
Donderdag 29-08-2019 Verder met bezorging huis aan huis flyers over het boek samen met Elza. Samen met Elza de andere helft van de wijk geflyerd. De flyers moeten nog bezorgd worden aan de De Goeijenlaan en de Bernhardlaan. Dat wordt pas komende week. Zondag ben ik op de Bronbeekdag en hoop u te ontmoeten. Op 22 september zal ik ‘s middags voor het huis van mijn jeugd staan en u mijn verhaal vertellen hoe de slag om Arnhem begon, gezien door de ogen van een 5-jarig jochie.
Vrijdag 30-08-2019 Controle upload manuscript.

De upload ziet er goed uit. Nog een paar aanpassingen en het manuscript is klaar. Het is nu bijna zover. Dit weekend ga ik de proefdruk van het boek aanvragen. Over twee weken is het boek daarna vrij voor bestelling. 

Zaterdag 31-08-2019 Index maken en ‘puntjes op de i’ zetten. Lezen en herlezen. Controle foto kwaliteit, laatste foto’s en verhaal plaatsen.

OP NAAR DE EERSTE 100!!!
Vandaag contact gemaakt met de oud commandant van Bronbeek. Hij woonde vroeger ook op de Paasberg. Contact gemaakt met de Kumpulan van Bronbeek. Verzocht mijn presentatie te mogen houden op 17 september a.s. om 19:00h ‘s avonds. Morgen volgen verdere afspraken.
Nu verder met de bestellingen die binnenkomen. Het begint er op te lijken, dat we de 100 gaan halen. Mailing gedaan naar alle ‘voorbestellers’ met verzoek mee te helpen met de aandacht geven aan buurt- en straat/laan bewoners.

Zondag 01-09-2019 Proefdruk aanvragen. Duurt ca. 1 1/2 week. Na controle ca. 3e  week september beschikbaar. Indien meer dan 100 boeken wordt de prijs 25,00 Euro per boek. Gezellige dag doorgebracht op de Paasberg en leuke ontmoetingen en gesprekken. ‘s Middags naar de Kumpulan op Bronbeek. Gesprek gehad met dhr. Bolderman. Hij denkt dat het te regelen is om de presentatie in de Kumpulan te houden. Fantastisch! Dinsdag hoor ik het definitief. Ik ga daarna alle bestellers mailen. De laatste flyer rondgebracht op de De Goeijenlaan en de Bernhardlaan, e.o.
Maandag 02-09-2019 Mails inschrijven. Presentatie voorbereiden. Laatste toevoegingen en correcties gedaan. Bestand ge-upload en daarna gedowload voor inspectie drukproef. Cover en prijsstelling aangepast. Om 22:00h drukproef aangevraagd.
Daarna nieuwe voorbestellingen inschrijven. 
Dinsdag
03-09-2019
Na akkoord Kumpulan Bronbeek posters maken. Webshop op de website plaatsen. Alle voorbestellers mailen, dat de betalingen gedaan kunnen worden voor 10 september a.s.   De posters zijn pas dinsdag 10 september klaar.

Donderdag
05-09-2019

Feest! De 100 boekbestellingen grens is gepasseerd. Met dank! Op 17 september houd ik mijn boek presentatie in de Kumpulan van Bronbeek.
Komt u ook? Vanaf 19:00 uur bent u welkom. Wel graag een mail sturen via feijten@hotmail.com en aangeven met hoeveel personen u wilt komen. De toegang, koffie of thee met spekkoek is gratis. Lees meer onder de tab PRESENTATIE.
Vanaf vandaag kunt u uw bank overschrijving doen. NL29ABNA0438244583 t.n.v. L. Feijten Haalderen. Zie de tab BESTELLEN

Vrijdag
06-07-2019

Om 16:00 uur de proefdruk ontvangen Vanaf 16:00 uur gewerkt aan de controle van de proefdruk. Nog een paar kleine schoonheidsfoutjes verwijderd. Om 23:59 uur klaar met de nieuwe upload. Om 00:01 vrij gegeven voor publicatie. Het duurt een aantal dagen voor het op het internet zichtbaar zal zijn. Dat zal pas na het weekend zijn. En nu naar mijn mandje..

Zaterdag
07-09-2019

 Posters ophangen  Vanaf zaterdag is er veel gedaan. Overal in de wijk, de stad en de omliggende wijken heb ik posters opgehangen met de oproep naar de Kumpulan te komen. Er zijn gelukkig voldoende bestellingen gedaan. De presentatie verder voorbereiden en overleg met de organisatie van de herinneringsmaaltijd in de wijk. 

Vrijdag
13-09-2019

Morgen en volgende week Omroep Gelderland.

Zaterdag tussen 13 en 14 uur wordt ik gebeld door Gelderland Helpt van Omroep Gelderland.
Dinsdag 17 september misschien in het programma op de radio van 10 tot 11 uur.

Maandag
16-09-2019

Morgen Presentatie Bronbeek

Vandaag gewerkt aan de presentatie voor morgen. PowerPoint verder uitgewerkt.
Telefoongespreken met genodigden en oud-wijkbewoners.

Dinsdag
17-09-2019
De presentatie van het boek in de Kumpulan. Dinsdagavond, 17 september 2019 om 19:00 uur
wordt uw boek gepresenteerd in de
KUMPULAN van BRONBEEK
TOEGANG GRATIS!
Op de poster leest u het programma.
U bent van harte welkom.
Indien u de presentatie wilt bijwonen, stuur een mail via de pagina “BESTELLEN” met vermelding van het aantal personen.
De toegang, koffie en thee met spekkoek zijn gratis.
Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Reacties zijn gesloten.